KÉZZEL, SZERETETTEL, KREATÍVAN

A vásárlás menete


A vásárlás menete


A vásárlás üzletünkben rendkívül egyszerű, elég követni az alábbi lépéseket: 

1.     Válassza ki az e-shopban az Önnek tetsző árut. A termékleírásban megtalálja a részletes adatokat és a képeket a termékről. 

2. Ha úgy dönt, megvásárolja a terméket, adja meg a kívánt mennyiséget, és tegye be a kosárba. Ha később szeretné megváltoztatni ezt a mennyiséget, ezt a kosárra kattintva teheti meg. Javítsa ki a kiválasztott termék mellett szereplő mennyiséget, majd kattintson a „Frissítés” ikonra. Az ár automatikusan frissül.

3. A kosár a jobb felső sarokban található. A lakcíme megadását követően itt tudja kiszámítani a postaköltség összegét. A kosárból tovább léphet a pénztárhoz, vagy visszatérhet az áruházba és folytathatja a vásárlást. 

4. A „Tovább a pénztárhoz” gombra kattintva átirányítjuk arra a felületre, ahol megadhatja a szállítási címet, valamint a szállítási és fizetési módot. Miután megadta az összes szükséges adatot, kattintson a „Rendelés megerősítése és véglegesítése” gombra. 

5. A megrendelés elküldését követően visszaigazoló e-mailt küldünk a megrendelés részleteivel. 

6. A terméket/termékeket általában a megrendelés beérkezését követő 24 órán belül küldjük. 

7. A megrendelésről szóló információk az Ön felhasználói fiókjában is elérhetőek a bejelentkezés után. 

8. A felhasználói fiókban kezelheti a személyes adatait, megváltoztathatja a jelszavát, megadhatja vagy módosíthatja a szállítási címet/címeket, és listát készíthet kedvenc termékeiről. Itt követheti a megrendelések és reklamációk állapotát is. 

9. A megrendelt termékeket Magyarország területén belül szállítjuk ki. Ön két szállítási mód közül választhat: futárszolgálat vagy személyes átvétel a magyarországi Csomagküldő átvevőpontokon. A szállítási módokról és díjakról a „Szállítás és fizetés” menüpont alatt olvashat többet. 

10. A termékért fizethet előre, banki átutalással, kártyás fizetéssel vagy az átvételkor. A fizetési módokról a „Szállítás és fizetés” menüpont alatt olvashat többet. 

11. Ha bármilyen kérdése van a vásárlással kapcsolatban, bátran lépjen velünk kapcsolatba a mimi@mimib.sk címen vagy a +421 905 200 978 telefonszámon.