KÉZZEL, SZERETETTEL, KREATÍVAN

Adatvédelem/GDPR


Adatvédelem 


1.     A személyes adatok feldolgozása a személyes adatok védelméről szóló 122/2013 sz. törvénnyel összhangban történik. 

2.     Az üzemeltető nem adja ki a vevő személyes adatait harmadik személynek; ez alól kivételt képez az áru vagy szolgáltatás szállítását végző szállítócég, vagy ellenőrzés esetén az illetékes állami szerv. Ilyen esetben ezek az alanyok harmadik félnek minősülnek. 

3.     Az üzemeltető a következő személyes adatokat szerzi meg a vevőtől: titulus, vezetéknév, utónév, cím, szállítási cím, telefonszám, e-mail cím.

4.     Az Ön által megadott személyes adatok az Ön rendelésének megfelelő teljesítése érdekében kerülnek feldolgozásra. 

5.     Az üzemeltető köteles védeni a személyes adatokat az illetéktelen személyek általi hozzáféréssel szemben, és a megfelelő biztonsági intézkedések betartásával feldolgozni azokat. 

6.     Az érintett személy jogait a személyes adatok védelméről szóló 122/2013 sz. törvény 28 §-a és további §-ai, valamint érvényes módosításai szabályozzák. 

7.     Amennyiben a vevő az e-shopba való regisztráció során hozzájárult a személyes adatai marketingcélokra történő felhasználásához, elsősorban ahhoz járult hozzá, hogy az üzemeltető e-mail üzeneteket küldjön a megadott e-mail címre, telefonon keresse vagy postai reklámcélú küldeményeket küldjön a megadott címre. 

8.     A marketingcélra felhasználható személyes adatokat, azaz a nevet, telefonszámot, címet és e-mail címet a vevő öt éves időtartamra nyújtja. 

9.     A vevő írásban bármikor visszavonhatja hozzájárulását, mégpedig a „Személyes adatok feldolgozásához való hozzájárulás visszavonása” elküldésével. Ezt követően a személyes adatokat azonnal letiltjuk vagy töröljük, és nem használjuk fel őket többé marketingcélokra. 

10.     Amennyiben a vevő az e-shopba és egyben a hűségprogramba való regisztráció során hozzájárult a személyes adatai marketingcélokra történő felhasználásához, ezzel a megszerzett személyes adatok összegyűjtéséhez járult hozzá, beleértve a megrendelésekről szóló adatokat is kedvezmények nyújtása céljából. 

11.     A hűségprogram keretén belül megadott személyes adatokat, azaz a nevet, telefonszámot, címet és e-mail címet a vevő öt éves időtartamra nyújtja. 

12.     A vevő írásban bármikor visszavonhatja hozzájárulását, mégpedig a „Személyes adatok feldolgozásához való hozzájárulás visszavonása” elküldésével. Ezt követően a személyes adatokat azonnal letiltjuk vagy töröljük, és nem használjuk fel őket többé a hűségprogramban.