KÉZZEL, SZERETETTEL, KREATÍVAN

Szállítás és fizetés


Szállítás és fizetés

Önnek a megrendeléskor több szállítási és fizetési mód áll rendelkezésére. Azok részére, akik közvetlenül a megadott címen szeretnék átvenni a terméket, futárszolgálatot biztosítunk. Másoknak az is megfelel, ha egy adott városban, meghatározott helyeken vehetik át a küldeményt – nekik a magyarországi Csomagküldő szolgáltatást javasoljuk, amely jelenleg 250 átvevőhelyet biztosít Magyarország területén. 

Szállítási módok:

Express futár 24h - adja le rendelését munkanapokon 12:00-ig és másnap megkapja a rendelését. Ezt abban az esetben nem tudjuk garantálni amikor felhalmozódnak a rendelések és pár napos késésbe kerülünk a csomagküldéssel. 

Árbarát házhoz szállítás - futár szállítja házhoz a csomagot. A szállítás 2-3 munkanapig tarthat.

Magyar posta - Az Ön címéhez leközelebbi póstára küldjük a csomagot és ott átveheti. JELENLEG EZ A SZÁLLÍTÁSI MÓD KI VAN KAPCSOLVA.

Csomagküldő átvevőhely - választja ki azt az átvevőhelyet amely Önnek legjobban megfelel a csomag átvevéséhez. Országszerte több száz ilyen pont van. Rendeléskor kikell választani az Önnek megfelelőt a felkínált lehetőségek közül.

A szállítási díjak Magyarország területén az alábbiak:0 - 80008001 - 1400014001 Ft-tól
Express Futár 24h2580 Ft2580 Ft0 Ft
Árbarát házhoz szállítás1800 Ft900 Ft0 Ft
Magyar Posta - JELENLEG KIKAPCSOLVA1800 Ft900 Ft0 Ft
Csomagküldő átvevőhely900 Ft0 Ft0 Ft


Üzletünkben az alábbi fizetési módok közül választhat: 

-    Gyors kártyás fizetés – Trustpay – 0 HUF
-    fizetés átvételkor: Ön akkor fizet a termékért, amikor átveszi azt a futártól vagy a valamelyik Magyarországi Csomagküldő átvevőhelyen – 400 HUF