KÉZZEL, SZERETETTEL, KREATÍVAN

Kötött termékek, amelyek stílusosak és egyediek

Kötött termékek, amelyek stílusosak és egyediek

Anyáink és nagyanyáink egy gombolyag fonalból gyönyörű termékeket készítettek. A kötés és a horgolás azonban még a fiatalabb korosztálynak is vonzó. A minőségi fonalból készült ruhák nemcsak melegek, hanem divatosak is. A kézzel készített dekorációk pedig minden belső tér díszévé válhatnak. Inspirálódjon velünk, és hozzon létre egyedi kötött termékeket.



Hogyan álljunk neki a kötésnek?

Ha teljes laikus, akkor van lehetőség tanfolyamon elsajátítani a kötéshez szükséges alapokat. Nagyon sok termék leírása, kötési útmutatója megtalálható különböző könyvekben, folyóiratokban és az interneten is. Weboldalunkon is talál ilyeneket.

A kötött kiegészítők feldobják a ruhatárát

A kötött sálak, sapkák, nyakmelegítők, kesztyűk vagy egy stílusos fejpánt minden ruhadarabot feldob. Egy kötött öv gyönyörűen mutat majd a nadrágján, és egy hozzá illő kötött karkötő a kezén tökéletes összhangot teremt. Köthet néhány kiegészítőt, amelyek tökéletesen illeszkednek majd kedvenc ruhadarabjaihoz. Ha lépést akar tartani a divattal, készítse el a kiegészítőket trendi színekben. Idén a divattervezők szerint a barna szín a legjobb választás bordó, borostyán, lazac, narancs és piros árnyalatokkal. Ha más színeket részesít előnyben, próbálja meg az olívazöldet vagy a kéket. Ha gyermekeknek készít kötött termékeket bátran válasszon élénk színeket.

Ruhák, melyekben ragyogni fog

A kötött pulóverek, de a poncsók is eredetiségükkel, gyönyörű természetes föld-színeivel, vagy világosabb árnyalataival mindenképp oda vonzzák a tekintetet. Vagy egy új kötött ruha jobban tetszik Önnek? Ha tudja, hogyan kell kötni, nem kell mélyen a pénztárcájába nyúlnia, hiszen maga is elkészítheti az egyedi ruhadarabokat. Válasszon meleg merinó gyapjút vagy alpaka gyapjút, megfelelő kötőtűket és már indulhat is a munka. Válassza ki a szabásmintát annak megfelelően, hogy mit szeretne viselni. Vannak, akik jobban szeretik a rövid pulóvereket, mások a kényelmesebb nagyobb ruhadarabokat részesítik előnybe. A nők számára a hosszú kardigán divatos kiegészítő, amelyet kényelmesen hordhat akár a derekára kötve.

Kötött dekorációk és kiegészítők minden háztartásba

Kötött kosarak, szőnyegek, párnák és takarók feldíszítik az egész szobát, és gyakorlati funkciókat is betöltenek. Az extra vastag fonalból készült takaró télen mindig melegséget ad. A kötött puffon a gyermekei biztosan szeretnek majd üldögélni és kényelmet is nyújt, ha felteszi rá a fáradt lábát. Készítsen kötött kosarakat, melyekbe az apróságai kényelemesen elférnek. Ilyen kosárban tárolhatja a kötéshez szükséges eszközeit, kellékeit.


  Cikkek